KOMÉTA nyereményjáték Balázséknál

Az elmúlt 12 évben Balázsék folyamatosan bizonyították, hogy a Reggeli rádiózás egy valódi közösségi élmény – itt az idő, hogy te is bebizonyítsd, hogy valódi Fan vagy! Játssz Balázsékkal jövő héten, a Rádió 1-en, és mutasd meg, hogy emlékszel a velük töltött legnagyobb pillanatokra, mi pedig a leghűségesebb hallgatókat egy KOMÉTA termékcsomaggal teli hűtőgéppel jutalmazzuk.

Balázsék minden reggel elhozzák neked az élményteli, valódi szórakozást, a kedvenc reggeli műsorodból pedig már azt is tudod, egy rádióban nem csak beszélni lehet! Balázsék 12 év alatt voltak föld alatt elásva, voltak víz alatt, jártak a falon és a levegőben és jártak távoli kontinensen. Te emlékszel a legnagyobb pillanatokra? Most felidézheted az emlékeket!

Hallgasd 12 év után, jövő héten is, reggel 6-tól a Rádió 1-en a kedvenc reggeli műsorodat Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel – játssz velük öt napon át, és mutasd meg, hogy valódi rajongó vagy! Jelentkezz a játékra SMS-ben! QR kóddal, kiválaszthatod, hogy Balázzsal, Janival, vagy Ferivel játszol-e, utána jöhet Balázsék legemlékezetesebb pillanatainak felidézése az elmúlt 12 évből!

Emlékezz, adj helyes választ, mutasd meg, hogy milyen egy valódi Fan és szerezd meg a jutalmadat a hűségedért: a KOMÉTA termékcsomaggal megtöltött hűtőgépet, amelyet ki is szállítunk neked!